Menu Sluiten

Vloeibare hoge concentratie vitamine C. Direct meer energie!

Opnameniveau ligt 5x hoger dan alle andere tabletten en supplementen
Zeer hoge dosis vitamine C. Vitamine C infuus. VITAMINE VOOR JE WEERSTAND. VITAMINE TEGEN CORONA. GENEESMIDDEL CORONA. GENEESMIDDEL COVID-19. COVID19

Een vitamine – C infuus tegen Corona? Vitamine C is het middel die ervoor zorgt voor jouw weerstand tegen allerlei ziektes. Vind je een infuus eng en wil je toch een zeer hoge dosis vitamine-C? Kies dan voor Atrient, want dit middel zorgt voor een zeer hoog opname niveau vitamine in je bloed en je kunt het gewoon slikken.

Altrient C Liposomale Vitaminie

Waardering:97% of100 26  ReviewsSchrijf een review, Altrient C is een Liposomale vitaminie C die alles doet wat je van vitamine C mag verwachten. De werking is 5 x efficiënter dan de Vitamine-C pillen die je online koopt of in de winkel ziet. Door de liposomale vorm wordt tot 98% van dit vitaminie C supplement direct opgenomen in je bloedbaan. Deze microscopisch kleine ‘vetbolletjes’, ofwel liposomen, beschermen de werkzame stof. Hierdoor wordt Altrient vitamine-C niet afgebroken in het maag-darm kanaal. Bestel je Altrient C nu online.

Zorg voor een goede weerstand

De liposomen in Livon Vitaminei C fungeren als een soort ‘schoenlepel’ en leveren de werkzame stof van Altrient C razendsnel in je cellen af. Deze voordelen van liposomale vitamine C zorgen mede voor een goede weerstand wanneer je lichaam dat nodig heeft, zoals in een periode van kou en griep in de winter. Atrient C draagt bij tot de normale werking van je immuunsysteem.

Hoeveel C Vitamines moet ik slikken?

Met een aanbevolen dosering van 1 à 2 sachets per dag bereik je de beste resultaten. Neem Altrient C op een lege maag in en wacht 15 minuten met je eten bij ontbijt, lunch of diner. Het kan ook zijn dat je arts een andere dosering Liposomale C heeft voorgeschreven. Houd je dan aan het recept van je dokter.

Vergelijk Altrient C met de reguliere C tabletten

In vergelijking met 500 mg Vitaminie C of 1000mg Vitaminie C  is Altrient C 5 x effectiever. Altrient C is hetzelfde product als Lypo-Spheric™ vitamin C. Het heeft dezelfde inhoud, werking en prijs. Het product wordt door dezelfde producent gemaakt. Het enige verschil is de verpakking. Liposomale vitaminie c capsules is een ander product dat niet geleverd wordt door Altrient Nederland.