Menu Sluiten

Exporo – Beleggen in waardevol vastgoed, met een kleine investering vanaf €1.000,-.

Betrouwbaar beleggen in waardevol vastgoed. Investeren in vastgoed. Betrouwbaar beleggen. Officiele website voor beleggen in vastgoed

Exporo is op dit moment één van de hoogst gewaardeerde fintech disruptors in de Duitse vastgoed sector. Het bedrijf richt zich op democratisering van de vastgoedmarkt door particuliere investeerders te laten beleggen in waardevol vastgoed, met een kleine investering vanaf €1.000,-. Exporo stelt haar investeerders ook in staat om flexibel hun investeringen te verkopen via haar eigen handelsplatform.

Wat hebben we bereikt met onze vastgoedbeleggingen ?:

2014: Opgericht door Simon Brunke, Björn Maronde, Tim Bütecke en Julian Oertzen

2018: Duizenden klanten en honderden transacties per maand met een waarde van meer dan 550 miljoen euro in geïnvesteerd kapitaal.

2019: Circa 200 medewerkers in Hamburg. Marktleider in de vastgoedinvesteringsmarkt in Duitsland.

2020: Uitbreiding naar de Nederlandse markt.

Testimonials:

Onlangs mijn eerste investering in Duits vastgoed bij Exporo gedaan, eenvoudig via de nederlandstalige website en direct 100 euro cadeau terug ontvangen op mijn bankrekening. Overzichtelijk via de cockpit en altijd toegankelijk, ben benieuwd naar nieuwe ontwikkelingen. J. Drent, Barendrecht

Onze USP’s:

Geen transactie of orderkosten

Geen account of stortingskosten

OTC handel met een transparante kostenstructuur

Handelsplatform om investeringen te liquideren voor de vervaldatum

Onze vaste klanten:

Financiële professionals, ervaren en actieve vastgoedinvesteerders, mensen die normaliter handelen in veilige investeringen en spaarders die hun spaargeld willen spreiden. Maar ook mensen die een alternatief willen voor het laten staan van hun spaargeld op de bank, met een duidelijke verhouding van risico vs. winst.