Menu Sluiten

Nr 1 FietsShop dé winkel speciaal voor de Fietser

Fietsen Electrische fietsen bakfietsten bak fietsen racefietsen race fietsen omafietsen

Website bezoeken klik hier >>>

fietsen webshop

Online stadsfiets kopen

Even snel boodschappen doen bij de supermarkt of kinderen naar school brengen. Iedereen ken dat wel, je pakt de fiets. Ook beweging is belangrijk en die krijg je op een mooie stadsfiets. Wij nodigen jou uit om eens een kijkje te nemen op onze website. Fietsen webshop NR1 biedt jou een breed assortiment aan prachtige stadsfietsen. Teven kun je kiezen uit verschillende merken. Zo presenteren wij onder andere het merk BSP, Kalkhoff, Spiritt, Cortina, Hollandia, Gigant en nog vele andere merken die goed staan beschreven bij onze klanten. Ook zijn er verschillende categorieën in het assortiment stadsfietsen dat wij verkopen. Denk hierbij aan transportfietsen, vouwfietsen en omafietsen.

Waar kun je de beste elektrische fietsen kopen?

Heel veel Nederlanders willen graag fietsen, maar soms is dat iets te zwaar als je bijvoorbeeld een paar kilometer moet fietsen. Voor deze categorie is de elektrische fiets een uitkomst. Wij leveren de beste kwaliteit electrische fietsen van bekende merken, zoals Kreidler, Cortina, Kalkhoff, Owic en nog wat minder bekende merken. Bij ons vind je de perfect elektrische fiets, waar je jarenlang plezier aan kunt beleven!

Sport fietsen webshop voor de sportfanaten

Heerlijk door het bos crossen met een mountainbike of lange einden rijden op een racefiets. Voor mensen met een passie voor wielrennen of mountainbiken crossen, hebben wij het perfecte assortiment mountainbikes waaruit jij kunt kiezen. Tevens heb je ook nog de keuzen uit de bekende merken zoals, Sensa, Gigant, Merida, Cervelo, CKT, Kalkhoff, Colnago en uiteraard nog de wat minder bekende merken, die vooralsnog niet onder doen voor de grote merken.

De leukste kinderfietsjes webshop

Het eerste fietsje voor de kleine is altijd de leukste tijd. Leren fietsen met mama en papa. Eerst met zij wieltjes en daarna los. Uiteraard wil je het beste voor jouw kleine. Wij bieden de beste kwaliteit kinderfietsen in de mooiste kleuren en de best aangeschreven merken, Zoals Disney, Alpina, Merida, Spirit en Cortina. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw kind. Fietsen webshop NR1 heeft de mooiste Kinderfietsen in de leeftijd van 1 t/m 16 jaar in voorraad staan!

Meer fietsen webshops bekijken? Klik hier >>>