Menu Sluiten

Landgoed Ruwinkel voor fantastische wandelingen. Vakantiehuizen, chalets en landhuizen in het hart van Utrecht!

Midden in de natuur van het geografische hart van Nederland ligt het fraai onderhouden Landgoed Ruwinkel (voormalig Landal Klein Ruwinkel) : met 87 vrijstaande vakantiehuizen, 30 chalets en 3 landhuizen dé ideale uitvalsbasis voor fantastische wandelingen, fietstochten en leuke dagtrips in de Gelderse vallei, op de grens van Gelderland en Utrecht.

De Grebbelinie (rijksmonument sinds 2011), het nationaal park Utrechtse Heuvelrug en het nationaal park de Veluwe liggen in de directe omgeving. Voor zowel cultuur- als natuurliefhebbers (of beide) is er in de nabije omgeving van het bungalowpark veel te beleven.

Voordelen van Landgoed Ruwinkel


Landgoed Ruwinkel is altijd op zoek naar kwalitatief sterke affiliates die door hun unieke bereik een toegevoegde waarde aan ons affiliate programma kunnen bieden. Met een vergoeding van 4-7% is er een flexibele vergoeding mogelijk welke financieel zeer aantrekkelijk is. De campagnes worden actief onderhouden en het vakantiepark geniet jaarlijks van een fijne groei in omzet.

Landgoed Ruwinkel is in bezit van de Zoover Silver Award in 2018, beoordeeld met een 8,7 op Zoover (in december 2019), tevens aangesloten bij TripAdvisor (4 van de 5 sterren) en branchevereniging RECRON. Door de vele typen accommodaties, het kwalitatief sterke product en de prachtige ligging is het interessant om met Landgoed Ruwinkel zaken te doen.