Menu Sluiten

Nederland stevent regelrecht af op ongekende armoede

Miljoenen mensen steunen ongewild de ondergang van Nederland.

Een oude man kijkt in elke vuilnisbak die hij tijdens zijn tocht door het centrum tegen komt. Hij prefereert zijn eigen onderkomen boven een slaapdoos

Door structureel te stemmen op VVD, Groen Links en D66, zal ons mooie landje ophouden te bestaan en zal een klein onderdeeltje gaan uitmaken van de EU. Het bestaande cabinet is geenszins in staat om ons land te besturen. Het geld in Nederland raakt steeds meer de bodem. Pensioenen zijn volledig uitgeput en iedereen wordt zelf verantwoordelijk voor zijn eigen hachje. Het zorgstelsel staat nu al op instorten. In de toekomst moeten mensen geld gaan lenen om de broodnodige zorg te kunnen betalen.

Omdat de overheid het financieel niet meer gaat redden, bedenken ze allerlei onzin om meer geld binnen te halen. Bedrijven worden de nek omgedraaid met een nieuw verzonnen probleem (stikstof) om maar te zorgen dat we afhankelijk worden van de EU. De hele klimaat waanzin is in het leven geroepen om geld binnen te harken. Door steeds meer belasting te heffen op allerlei zaken, kunnen mensen straks niet meer rondkomen en worden afhankelijk van een voedselbank, met alle gevolgen vandien. Veilig over straat? Vergeet het maar, dat kan nu al niet meer. Als je een volk zo uitmergelt, is stelen en geweld het gevolg.

De oorzaak van de ondergang van Nederland

Wat is de oorzaak dat Nederland opweg is naar de ondergang? Het antwoord hierop is vrij simpel! Dit land is onbestuurbaar geworden, omdat er te veel import van zogeheten nieuwe Nederlanders is. Er komen zoveel nieuwe Nederlanders binnen dat we dat eenvoudigweg niet meer kunnen betalen. Je kunt dit vergelijken met je eigen huis. Je kunt je huis volladen met vrienden en alles voor ze betalen. Als je huis vol is en je geld opraakt, kun je niet steeds weer nieuwe vrienden toelaten. Dat lukt gewoon niet, dan zit je in no-time in de financiële problemen! Precies zo is het ook in Nederland. Vol is vol en Op is op! Tuurlijk is het fijn om mensen in nood te helpen, maar je kunt nu eenmaal als piepklein landje, niet de hele wereld op je schouders dragen.

Afbeeldingsresultaat voor nieuwe nederlanders

De Elite is bezig met de bevolking buiten spel te zetten

Door het referendum af te schaffen, nemen de politici de zeggenschap van het volk weg. Alle foute beslissingen worden ten koste van miljoenen Nederlanders gewoon doorgezet, ondanks alle protesten. Een voorbeeld hiervan is ons koningshuis en de buitensporige geldbedragen die daar naartoe gaan. Er wordt zoveel geld verspild, logisch dat het geld een keer opraakt. Er wordt meer uitgegeven dan er binnen komt. Tevens is ons koninklijk paar bezig om armoede in het buitenland te bestrijden, zonder zich druk te maken over hun eigen volk dat langzaam het moeras in zakt onder druk van de een doorgeslagen elite, zoals erf en schenkbelasting. De bevolking moet bloeden voor de uitgaven van ons koningshuis. Geen wonder dat het nut van de monarchie ook ter discussie wordt gesteld.

Het gevolg hiervan is dat massale demonstraties niet meer opgang komen omdat Nederlanders weten dat het vechten tegen de bierkaai is. Mensen durven niet eens openlijk te vertellen op welke partij ze hebben gestemd. Dat geeft aan dat de democratie verdwijnt en ons land langzaam veranderd in de dictatuur. Ik denk dat het gevolg hiervan is dat Nederland een tikkende tijdbom is. Het volk wordt steeds bozer en dat zal een keer tot een uitbarsting komen. Een burgeroorlog is hoogstwaarschijnlijk de toekomst van Nederland.

De toekomst van Nederland in 2030

Wij Nederlanders moeten ons voorbereiden dat onze cultuur straks over een paar jaar niet meer bestaat. Onze zelfstandigheid verdwijnt en een ongekende armoede en onveiligheid zal ons landje gaan treffen. Het tij keren heeft al geen zin meer, want een groot deel van de mensen is stekeblind of naïef en geloven alles wat door de linkse media wordt voorgeschoteld. We gaan als schaapjes naar de slachtbank en meneer Mark Rutte roept alleen maar sorry, sorry maar wij hebben daar niet zoveel meer aan. Het warme WIJ gevoel is er al bijna niet meer. Alles is hard en zakelijk geworden. Het wordt naar om in Nederland te wonen. Wen er maar alvast aan.